Zin en zee – september 2018

Port Oostende Opening SeaZinnen laten vloeien, gedachten laten stromen, ervaringen extra glans geven door ze in woorden te vatten. Schrijven is heerlijk!

Dit jaar trekt de Schrijfkaravaan naar Oostende waar zee en stad de inspiratiebron zullen zijn en het gloednieuwe initiatief De Letterie de spreekwoordelijke thuishaven.

Tijdens deze vijfdaagse ontdek je het plezier van schrijven en kunnen ervaren schrijvers herbronnen en op zoek gaan naar een nog authentiekere manier van schrijven.

Je leert verschillende bronnen van inspiratie aanboren op zoek naar authentieke en verbindende teksten en verhalen. Zintuiglijke observaties, emoties, herinneringen, verbeelding laat je samenvloeien tot één geheel, een tekst die weet te boeien, te ontroeren, te inspireren.

Tijdens deze workshop wisselen ervaringsoefeningen af met onderlinge uitwisseling en tijd waarin je, op basis van de opgedane ervaring, vrij schrijft.

De workshop wordt begeleid door schrijfster Isabelle Rossaert (Dat is wat ik bemin, Uitg. Cossee, 2015), oprichtster van De Schrijfkaravaan  en Sofie Vandamme, oprichtster van De Letterie.

Voor wie?

De schrijfvakantieweek is een goed vertrekpunt voor beginnende amateurschrijvers en een herbronning voor wie al een tijdje aan het schrijven is.

Wat deelnemers aan een gelijkaardige activiteit vertellen:

“Dit was echt een heel fijne cursus, een belevenis. Door de technieken die je aanreikt, vooral het flowschrijven, heb ik meer in mezelf gevonden dan ik wist dat ik kon.” Erna, Zomerse schrijfweek, Hasselt

 

Praktisch

Waar: Oostende

Wanneer: Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 september 2018, telkens van 10.00 u tot 17.00 u

Op donderdagavond is er een gezellig gezamenlijk avondmaal voorzien.

Begeleiding: Isabelle Rossaert en Sofie Vandamme

Aantal deelnemers: maximum 10 (minimum 6)

Deelnemersbijdrage: 395 euro, lichte lunches en één avondmaal inbegrepen

Overnachten? De Letterie biedt enkele slaapplaatsen  aan een weekprijs van 125 euro per persoon (voor meer info: bel Sofie Vandamme, 0487 64 90 81) Voor de snelle beslissers!

Inschrijven: Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Je inschrijving is volledig nadat je een voorschot van 100 euro hebt gestort op rekeningnummer BE 78 652821580786 van De Letterie met vermelding van de cursus en de naam van de deelnemer. (voor inschrijvingsvoorwaarden, klik hier)

Uiterste inschrijvingsdatum: 25 augustus 2018.

Graag meer info? 

Isabelle Rossaert (voor inhoud van de cursus): 0495 51 29 15, isabelle.rossaert@deschrijfkaravaan.be

Sofie Vandamme (voor praktische vragen en overnachtingen): 0487 64 90 81, deletterie@gmail.com

Inschrijving Zin en zee 10-14 september 2018
  • Hartelijk welkom in de Schrijfvakantieweek van 10 tot 15 september 2018. Vul dit inschrijvingsformulier in en druk onderaan op de knop verzenden. Je inschrijving is definitief na overschrijving van een voorschot van 100 euro.

Bookmark and Share