Zin en zee – september 2018

Port Oostende Opening SeaGOED NIEUWS! ER IS NOG EEN PLAATSJE BESCHIKBAAR VOOR DEZE WEEK. WIL JIJ ONZE ZESDE DEELNEMER ZIJN? NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET ISABELLE ROSSAERT: 0495 51 29 15

Zinnen laten vloeien, gedachten laten stromen, ervaringen extra glans geven door ze in woorden te vatten. Schrijven is heerlijk!

Dit jaar trekt de Schrijfkaravaan naar Oostende waar zee en stad de inspiratiebron zullen zijn en het gloednieuwe initiatief De Letterie de spreekwoordelijke thuishaven.

Tijdens deze vijfdaagse ontdek je het plezier van schrijven en kunnen ervaren schrijvers herbronnen en op zoek gaan naar een nog authentiekere manier van schrijven.

Je leert verschillende bronnen van inspiratie aanboren op zoek naar authentieke en verbindende teksten en verhalen. Zintuiglijke observaties, emoties, herinneringen, verbeelding laat je samenvloeien tot één geheel, een tekst die weet te boeien, te ontroeren, te inspireren.

Tijdens deze workshop wisselen ervaringsoefeningen af met onderlinge uitwisseling en tijd waarin je, op basis van de opgedane ervaring, vrij schrijft.

De workshop wordt begeleid door schrijfster Isabelle Rossaert (Dat is wat ik bemin, Uitg. Cossee, 2015), oprichtster van De Schrijfkaravaan

Voor wie?

De schrijfvakantieweek is een goed vertrekpunt voor beginnende amateurschrijvers en een herbronning voor wie al een tijdje aan het schrijven is.

Wat deelnemers aan een gelijkaardige activiteit vertellen:

“Dit was echt een heel fijne cursus, een belevenis. Door de technieken die je aanreikt, vooral het flowschrijven, heb ik meer in mezelf gevonden dan ik wist dat ik kon.” Erna, Zomerse schrijfweek, Hasselt

 

Praktisch

Waar: Oostende

Wanneer: Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 september 2018, telkens van 10.00 u tot 17.00 u

Op donderdagavond is er een gezellig gezamenlijk avondmaal voorzien.

In dit arrangement zijn geen overnachtingen inbegrepen.

Begeleiding: Isabelle Rossaert

Aantal deelnemers: maximum 6

Deelnemersbijdrage: 395 euro, lichte lunches en één avondmaal inbegrepen

Inschrijven: Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Je inschrijving is volledig nadat je een voorschot van 100 euro hebt gestort op rekeningnummer BE 78 652821580786 van De Letterie met vermelding van de cursus en de naam van de deelnemer. (voor inschrijvingsvoorwaarden, klik hier)

Uiterste inschrijvingsdatum: 25 augustus 2018.

Graag meer info? 

Isabelle Rossaert (voor inhoud van de cursus): 0495 51 29 15, isabelle.rossaert@deschrijfkaravaan.be

 

[form form-39]