Zin en zee – augustus 2018

Port Oostende Opening SeaZinnen laten vloeien, gedachten laten stromen, ervaringen extra glans geven door ze in woorden te vatten. Schrijven is heerlijk!

Dit jaar trekt de Schrijfkaravaan naar Oostende waar zee en stad de inspiratiebron zullen zijn en het gloednieuwe initiatief De Letterie de spreekwoordelijke thuishaven.

Tijdens deze vijfdaagse ontdek je het plezier van schrijven en kunnen ervaren schrijvers herbronnen en op zoek gaan naar een nog authentiekere manier van schrijven.

Je leert verschillende bronnen van inspiratie aanboren op zoek naar authentieke en verbindende teksten en verhalen. Zintuiglijke observaties, emoties, herinneringen, verbeelding laat je samenvloeien tot één geheel, een tekst die weet te boeien, te ontroeren, te inspireren.

Tijdens deze workshop wisselen ervaringsoefeningen af met onderlinge uitwisseling en tijd waarin je, op basis van de opgedane ervaring, vrij schrijft.

De workshop wordt begeleid door schrijfster Isabelle Rossaert (Dat is wat ik bemin, Uitg. Cossee, 2015), oprichtster van De Schrijfkaravaan  en Sofie Vandamme, oprichtster van De Letterie.

Voor wie?

De schrijfvakantieweek is een goed vertrekpunt voor beginnende amateurschrijvers en een herbronning voor wie al een tijdje aan het schrijven is.

Wat deelnemers aan een gelijkaardige activiteit vertellen:

“Dit was echt een heel fijne cursus, een belevenis. Door de technieken die je aanreikt, vooral het flowschrijven, heb ik meer in mezelf gevonden dan ik wist dat ik kon.” Erna, Zomerse schrijfweek, Hasselt

 

Praktisch

Waar: Oostende

Wanneer: Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus 2018, telkens van 10.00 u tot 17.00 u

Op donderdagavond is er een gezellig gezamenlijk avondmaal voorzien.

Begeleiding: Isabelle Rossaert en Sofie Vandamme

Aantal deelnemers: maximum 10 (minimum 6)

Deelnemersbijdrage: 395 euro, lichte lunches en één avondmaal inbegrepen

Overnachten? De Letterie biedt twee slaapplaatsen in een gedeelde studio aan en twee aparte kamers aan een weekprijs van 125 euro per persoon (voor meer info: bel Sofie Vandamme, 0487 64 90 81) Voor de snelle beslissers!

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden. Je inschrijving is volledig nadat je een voorschot van 100 euro hebt gestort op rekeningnummer IBAN BE25 9730 9788 7582 van De Schrijfkaravaan, Honsemsestraat 48, 3370 Boutersem met vermelding van de cursus en de naam van de deelnemer.

Uiterste inschrijvingsdatum: 15 juli 2018.

Deze week is voorlopig volzet. Maar tot 15 juli kan je nog inschrijven op een wachtlijst. Bovendien overwegen we van 10 tot 14 september bij voldoende interesse een nieuwe week. Een voorschot storten hoeft  niet voor deze wachtlijst. 

Wachtlijst Zin en zee
  • Kom je graag op de wachtlijst voor de Schrijfvakantieweek van 13 tot 17 augustus 2018 of heb je mogelijk interesse voor een nieuwe week van 10 tot 14 september?. Vul dit inschrijvingsformulier in en druk onderaan op de knop verzenden.
  •   Ik kom graag op de wachtlijst van 13 tot 17 augustus
      Ik heb interesse in een nieuwe week van 10 tot 14 september 2018
Bookmark and Share