Over De Schrijfkaravaan

cropped-tarottuin-gesneden21.jpg

Je schrijft graag? Je wil leren hoe schrijven je leven verrijkt en omgekeerd? Dan reis je vast en zeker graag mee op een van de trajecten van De Schrijfkaravaan.

Op de Specerijenroute ontdek je alles wat je nodig hebt om vlot, beeldend en kleurrijk te schrijven. Je leert er werken met dé grondstof van de schrijver: je waarnemingen, je herinneringen en je verbeelding. En je leert de kneepjes van het vak over goed proza schrijven, of de tekst nu voor jezelf of je vrienden is of voor een groter publiek. Tegelijk ontdek je hoe het schrijverschap jouw leven extra pittig maakt. De kortere en langere workshops van de Specerijenroute worden alle begeleid door publicerende schrijvers.

De Zijderoute biedt langere trajecten waarbij we schrijven inzetten als een middel tot persoonlijke groei. Bij de trajecten op de Zijderoute ligt de nadruk minder op mooi schrijven en meer op de persoonlijke verdieping die schrijven teweeg kan brengen.

De Schrijfkaravaan is er voor iedereen die graag schrijft. Schrijfervaring is niet vereist maar ook ervaren schrijvers vinden in de workshops van De Schrijfkaravaan nieuwe inspiratie en artistieke herbronning.