The Artist’s Way Antwerpen 2021-2022

Je leven een nieuwe richting geven, in verbinding met wie je echt bent. Jouw creatieve zelf opnieuw centraal stellen. De kracht en wijsheid vinden om de obstakels op het pad naar een creatief leven uit de weg te ruimen.

The Artist’s Way is een wereldvermaard 12-wekenprogramma dat als doel heeft de kunstenaar in jezelf (weer) centraal te stellen en jouw creatieve stroom vlot te laten vloeien. The Artist’s Way helpt je moed te verzamelen, de juiste mindset te ontwikkelen, leert je omgaan met de reacties van anderen en je eigen twijfels, geeft je de vaardigheid om te vertrouwen op je eigen veerkracht. En vooral: helpt je de weg naar je eigen creatieve bron vrijmaken.

Klik hier voor meer informatie over The Artist’s Way

Wanneer?

Op zaterdagochtenden 13 en 20 november, 4,11 en 18 december, 8,15, 22 en 29 januari en 5,12 en 19 februari, telkens van 10.00 u tot 13.00 u.

Wie begeleidt The Artist’s Way?

Isabelle Rossaert, auteur van Dat is wat ik bemin (Cossee, 2015) en En dit zal zo voorbij zijn (Cossee, 2021), schrijfdocente en coördinator van SchrijversAcademie.

Waar vindt The Artist’s Way Antwerpen plaats?

The Artist’s Way wordt dit jaar georganiseerd in Borgerhub, een bruisende plek voor creatieve ondernemers in het hartje van het kleurrijke Borgerhout.

Turnhoutsebaan 92, 2140 Antwerpen, op een kwartiertje wandelen van het centraal station.

Hoeveel kost The Artist’s Way Antwerpen?

657 euro voor de gehele reeks van 12 sessies en het boek.*

(* Je kan de kostprijs indien gewenst in maandelijkse schijven betalen)

Inschrijven

Er is nog een plaats beschikbaar voor deze reeks van The Artist’s Way. Interesse? Neem dan even telefonisch contact met me op (0495 51 29 15) om te horen of deze plaats nog beschikbaar is alvorens in te schrijven.