Schrijven voor veerkracht (online)

 

 

Vriendschap sluiten met al je emoties

In contact komen met je innerlijke wijsheid

Jezelf gelukkig schrijven 

Schrijven voor veerkracht is een online workshop die je leert door krachtige schrijfoefeningen om te gaan met moeilijke gevoelens zoals angst en onzekerheid, je psychisch welbevinden te verhogen, je te verbinden met je innerlijke raadgever en in uitdagende tijden een anker uit te gooien naar een hoopvolle toekomst.

De oefeningen die je leert, kan je op elk moment toepassen en zullen je een leven lang helpen telkens opnieuw de weg te vinden naar persoonlijke verdieping en welzijn.

Deze workshop is een mooie voorbereiding op de reeks Zin in je leven. Een ideale manier om kennis te maken met dat programma en met lesgeefster Isabelle Rossaert.

 Hoe

Deze online schrijfcursus benadert zo goed mogelijk de real life lessen. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Je krijgt schrijfopdrachten die je tijdens de les zelf maakt. Na elke schrijfopdracht is er tijd voor uitwisseling in kleine groep en in grote groep. De schrijfoefeningen doe je alleen voor jezelf, niet om voor te lezen. Samen met de andere cursisten word je wel uitgenodigd om te delen wat je al schrijvend hebt ontdekt.

Iedere workshop bestaat telkens uit drie opeenvolgende sessies.

Daarnaast krijg je een kleine syllabus mee met een beschrijving van de oefeningen, zodat je ze telkens weer kan blijven gebruiken wanneer je op zoek bent naar inspiratie.

Voor wie?

Schrijven voor veerkracht is een ideale workshop voor wie graag dagboeken schrijft of dat wil uitproberen. En voor iedereen die wil leren hoe een dagboek bijhouden zoveel meer kan zijn dan zaken van je af schrijven.

Door wie?

Isabelle Rossaert is psychologe van opleiding, schrijfster en schrijfdocente. Ze geeft al meer dan tien jaar workshops in schrijven voor persoonlijke groei.

Wanneer?

De eerstvolgende workshops zijn gepland op:

  • dinsdag 21 tot en met donderdag 23 april 2020, telkens van 19.30 u tot 22.00 u
  • dinsdag 5 tot en met donderdag 7 mei,   telkens van 19.30 u tot 22.00

 Deelnameprijs:

Deelnameprijs is 37 euro per reeks van 3 sessies (introductieprijs gedurende de maanden april/mei). Wie daarna inschrijft voor de gewone (in real life) workshop van De Schrijfkaravaan mag dit bedrag van de inschrijvingsprijs aftrekken.

Betalen kan tot na de eerste sessie van de workshop. Zo weet je zeker dat je (technisch) mee kan doen.

Stort je deelnameprijs op het rekeningnummer rekeningnummer  BE25 9730 9788 7582 van de Schrijfkaravaan met vermelding van de workshop, de datum en de naam van de deelnemer.

Inschrijven

Klik op onderstaande link naar het inschrijvingsformulier. Kies de workshop waarvoor jij je wil inschrijven. Twee werkdagen voor de start van de workshop krijg je een mail met de praktische informatie over hoe je inlogt en wat je nodig hebt.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

 

Meer vragen? Aarzel niet om contact op te nemen: isabelle.rossaert@gmail.com of 0495 51 29 15