Schrijfdagen

Nam je al deel aan een doorschrijfweek en zoek je nog kansen om in gezelschap van anderen een dag door te werken aan je schrijfproject?

Vanaf nu kan je ook inschrijven voor afzonderlijke dagen, deze vallen tussen de doorschrijfweken in. Zo behoud je een goed schrijfritme.

Ik stel mijn huis elke maand twee keer een dag extra open als schrijfhuis. We behouden hetzelfde stramien als in de doorschrijfweken: ’s ochtends starten we met een gezamenlijk rondje waarin ieder even vertelt waar hij/zij mee bezig is en op het einde van de dag sluiten we gezamenlijk af en desgewenst leest iemand voor uit zijn/haar werk. Daarna trekt ieder naar zijn eigen plekje in huis. ’s Middags houden we samen een eenvoudige lunch.

Wie graag feedback wil kan op voorhand een stuk tekst doormailen, bij voorkeur ten laatste de maandag voor de schrijfdag.

Voor wie?

Voor wie al eerder deelnam aan een doorschrijfweek en verder wil werken aan zijn/haar project.

Kostprijs:

70 euro

Wanneer?

September:  op vrijdagen 7 en 21 september

Oktober:  op donderdag 4 en vrijdag 19 oktober

November: op vrijdag 9 november, donderdag 15 november en vrijdag 23 november

December: op vrijdag 13 december

Daarnaast is er ook mogelijkheid om een dag te komen tijdens een van de doorschrijfweken indien er nog plaats is. Check dit telefonisch na de uiterste inschrijfdatum voor deze weken (zie doorschrijfweken)

Hoe inschrijven?

Klik op onderstaande link naar de Doodle en vul jouw volledige naam in. Vink aan welke dag(en) je wil komen. Er kunnen maximum 4 mensen deelnemen per dag, dus als er al vier zijn, kies je best een andere dag. Betalen kan je ofwel per overschrijving in de week van de schrijfdag zelf (op rekeningnummer IBAN BE25 9730 9788 7582 van De Schrijfkaravaan) of cash.

Vul hier je keuzedagen: schrijfdagen najaar 2018

Gaat het door?

De schrijfdag gaat door vanaf twee inschrijvingen. De inschrijvingen worden afgesloten de laatste zondag voor de betreffende schrijfdag. Tot dan kan je in- en uitschrijven. Op maandag krijg je een bericht dat de dag doorgaat of niet, maar je kan ook zelf via de doodle checken.                         

Wil je deelnemen aan een volledige doorschrijfweek? Dat kan voor terugkomers aan het verminderde tarief van 350 euro.

Vragen? Aarzel niet om me even te bellen: 0495 51 29 15