Kennismaken met The Artist Way (13 okt. 2018)

Misschien hoorde je al van The Artist Way, ken je iemand die het traject volgde of met het boek werkte?

The Artist Way is een wereldvermaard 12-wekenprogramma dat als doel heeft de kunstenaar in jezelf (weer) centraal te stellen en jouw creatieve stroom vlot te laten vloeien. Of je nu jouw ambities als kunstenaar wil waarmaken, een hobby weer ten gronde wil opnemen, een creatieve onderneming wil starten of een nieuwe flow wil brengen in je leven in het algemeen: The Artist Way helpt je moed te verzamelen, de juiste mindset te krijgen, leert je omgaan met de reacties van anderen en je eigen twijfels, geeft je de vaardigheid om te vertrouwen op je eigen veerkracht. En vooral: helpt je de weg naar je eigen creatieve bron vrijmaken.

Op zaterdag 13 oktober geeft De Schrijfkaravaan i.s.m. De Broeikas een introductie in het programma. We vertellen je wat de belangrijkste ingrediënten zijn, laten je proeven van enkele van de oefeningen en brengen getuigenissen van mensen die dit levensveranderende traject in groep volgden.

Maakt deze infosessie je enthousiast, dan kan je of zelf aan de slag gaan met het beroemde boek The Artist Way van Julia Cameron, of je kan je inschrijven voor het twaalfwekenprogramma in groep, dat start vanaf zaterdag 17 november. Klik hier voor meer info over het groepsprogramma.

Wanneer?

Een voormiddag kennismaken op zaterdag 13 oktober van 9.30 tot 12.30 u

Begeleiding

Isabelle Rossaert, schrijfster en schrijfdocente.

Waar?

De Broeikas, Klein-Heidestraat 28E, 3370 Neervelp (Vlaams-Brabant).

Dit gloednieuwe ‘Labo voor een warme wereld’ is gemakkelijk bereikbaar vanaf de E40 Leuven-Luik, afrit 24 Boutersem.

Mensen zonder mobiliteitsproblemen* vragen we om de carpoolparking nabij de afrit te gebruiken en vandaaruit te voet te komen.

Kom je graag met de trein? Er stopt een trein in het nabijgelegen Vertrijk op 10 over 9. Een beperkt aantal mensen kan van daaruit een lift naar De Broeikas krijgen.

Meer info over De Broeikas.

Kostprijs

Deelname aan deze infosessie kost 15 euro. Beslis je deel te nemen aan het groepsprogramma, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht van je inschrijving voor dit programma.

*Heb je een beperking waardoor je moeilijk trappen kan doen, gelieve dan eerst even telefonisch contact op te nemen

Heb je nog vragen? Bel gerust: Isabelle Rossaert, 0495 51 29 15

Inschrijven

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen tegen ten laatste zondag 30 september en de 15 euro over te schrijven op rekeningnummer van BE 25 9730 9788 7582  van De Schrijfkaravaan, Honsemsestraat 48, 3370 Boutersem.