Jouw bronnen van inspiratie (online)

Je bent vrij

Je bent geïnspireerd

Je schrijft!

Jouw bronnen van inspiratie is een online schrijfworkshop die je helpt met schrijven te starten of je schrijven te verdiepen.

Prettige en stimulerende schrijfopdrachten helpen je je authentieke stem te vinden. We vertrekken van bronnen van inspiratie die iedereen ter beschikking heeft: je zintuigen, je geheugen en je verbeelding.

De oefeningen vormen een basis in ‘inspiratie vinden’, je kan ze telkens opnieuw toepassen in jouw eigen schrijfprojecten.

Deze workshop is een mooie voorbereiding op de Zomerweek. Een ideale manier om kennis te maken met dat programma en met lesgeefster Isabelle Rossaert.

 Hoe

Deze online schrijfcursus benadert zo goed mogelijk de real life lessen. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Je krijgt schrijfopdrachten die je tijdens de les zelf maakt. Na elke schrijfopdracht is er tijd voor uitwisseling in kleine groep en feedback in grote groep.

Iedere workshop bestaat telkens uit drie opeenvolgende sessies van een dagdeel of één volledige zaterdag.

Daarnaast krijg je een kleine syllabus mee met een beschrijving van de oefeningen, zodat je ze telkens weer kan blijven gebruiken wanneer je op zoek bent naar schrijfinspiratie.

Voor wie?

Jouw bronnen van inspiratie is een mooie schrijfstart voor beginnende creatieve schrijvers en verfrissende input voor wie al een tijdje schrijft.

Door wie?

Isabelle Rossaert is psychologe van opleiding, schrijfster, schrijfdocente en coördinator van SchrijversAcademie.

Wanneer?

De eerstvolgende workshops zijn gepland op:

  • dinsdag 7 tot en met donderdag 9 april 2020, (inschrijvingstermijn afgelopen)
  • dinsdag 21 tot en met donderdag 23 april 2020, telkens van 10.00 u tot 13.00 u (inschrijvingsperiode afgelopen)
  • zaterdag 2 mei 2020 van 10.00 u tot 17.00 u

 Deelnameprijs:

Deelnameprijs is 37 euro per reeks van 3 sessies of per dag (introductieprijs gedurende de maanden april/mei). Wie daarna inschrijft voor de gewone (in real life) workshop van De Schrijfkaravaan mag dit bedrag van de inschrijvingsprijs aftrekken.

Betalen kan tot na de eerste sessie van de workshop. Zo weet je zeker dat je (technisch) mee kan doen.

Stort je deelnameprijs op het rekeningnummer rekeningnummer  BE25 9730 9788 7582 van de Schrijfkaravaan met vermelding van de workshop, de datum en de naam van de deelnemer.

Inschrijven

Klik op onderstaande link naar het inschrijvingsformulier. Kies de workshop waarvoor jij je wil inschrijven. Een werkdag voor de start van de workshop krijg je een mail met de praktische informatie over hoe je inlogt en wat je nodig hebt.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

 

Meer vragen? Aarzel niet om contact op te nemen: isabelle.rossaert@gmail.com of 0495 51 29 15