Naar de bronnen van jouw inspiratie: schrijfvakantie (juni en juli 2017)

_21_0603

Zinnen laten vloeien, gedachten laten stromen, ervaringen extra glans geven door ze in woorden te vatten. Schrijven is heerlijk!

Tijdens deze vijfdaagse ontdek je het plezier van schrijven en kunnen ervaren schrijvers herbronnen en op zoek gaan naar een nog authentiekere manier van schrijven.

Je leert verschillende bronnen van inspiratie aanboren op zoek naar authentieke en verbindende teksten en verhalen. Zintuiglijke observaties, emoties, herinneringen, verbeelding laat je samenvloeien tot één geheel, een tekst die weet te boeien, te ontroeren, te inspireren.

Tijdens deze workshop wisselen ervaringsoefeningen af met onderlinge uitwisseling en tijd waarin je, op basis van de opgedane ervaring, vrij schrijft.  Ontspannen is een eerste voorwaarde om inspiratie te laten stromen, en dat doe je in de mooie groene omgeving van het landelijke Bierbeek (nabij Leuven).

De workshop wordt begeleid door en vindt plaats in het huis en de tuin van schrijfster Isabelle Rossaert. Haar roman Dat is wat ik bemin verscheen in augustus 2015 bij Uitgeverij Cossee (Amsterdam).

Voor wie?

De schrijfvakantieweek is een goed vertrekpunt voor beginnende amateurschrijvers en een herbronning voor wie al een tijdje aan het schrijven is.

Praktisch lente – zomer 2017

Waar: Opvelp (Bierbeek), privéwoning

Wanneer:

Week juni: van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni 2017, telkens van 10.00 u tot 17.00 u

Week juli: van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017, telkens van 10.00 u tot 17.00 u

Op woensdag doen we een daguitstap naar Leuven.

Begeleiding: Isabelle Rossaert

Deelnemersbijdrage: 375 euro, alle drank en een dagelijkse lichte lunch inbegrepen

Overnachten in de buurt? Bierbeek telt enkele fijne B&B’s, in Leuven vind je betaalbare hotels en er is plaats voor een drietal kampeerders (voor meer info: bel Isabelle Rossaert, 0495 51 29 15)

Inschrijven: Vul het formulier in (zie link hieronder) en druk op verzenden. Je inschrijving is volledig nadat je een voorschot van 100 euro hebt gestort op rekeningnummer IBAN BE25 9730 9788 7582 van De Schrijfkaravaan, Molensteenstraat 6, 3360 Opvelp, met vermelding van de cursus en de naam van de deelnemer.

Schrijfvakantie juni: uiterste inschrijvingsdatum: 22 mei 2017

Klik hier door naar het inschrijvingsformulier

Schrijfvakantie juli: uiterste inschrijvingsdatum: 19 juni 2017

Klik hier door voor het inschrijvingsformulier

Maximaal aantal deelnemers: 8