De Schrijfkaravaan gaat online!

 

 

Beste Karavaangenoot (m/v/x) en geïnteresseerde

Speciaal voor jou organiseert De Schrijfkaravaan de volgende weken online schrijfworkshops!  Zodat je je helemaal niet hoeft te verplaatsen en rustig vanuit je eigen plek kan meedoen. Wie weet een unieke kans om eens een workshop van De Schrijfkaravaan mee te maken.

De eerste workshops zullen telkens bestaan uit drie sessies van drie uur in een videomeeting. We werken in kleine groepen, met oefeningen en nagesprekken (in subgroepjes) in realtime en je krijgt er een mooie kleine inspiratiebundel bij. Meteen zijn het ook smaakmakers voor de langere workshops en reeksen in real life die we hopelijk snel weer kunnen hervatten.

Dit zijn de workshops die op stapel staan:

Jouw bronnen van inspiratie: prettige schrijfopdrachten die je helpen schrijfinspiratie te vinden in en om je eigen huis. Een mooie schrijfstart voor beginnende creatieve schrijvers en verfrissende input voor wie al een tijdje schrijft. Deze workshop is een lightversie van de Zomerweek. Een ideale manier om eens kennis te maken met dat programma en met lesgeefster Isabelle Rossaert.

Meer lezen

Schrijven voor veerkracht: krachtige schrijfoefeningen die je helpen omgaan met moeilijke gevoelens zoals angst en onzekerheid, je psychisch welbevinden te verhogen, je te verbinden met je innerlijke raadgever en in uitdagende tijden een anker uit te gooien naar een hoopvolle toekomst. Deze workshop is een lightversie van de reeks Zin in je leven.

Meer lezen

De workshops starten in de Paasvakantie.

Deelnameprijs is 37 euro per reeks van 3 sessies. Wie daarna inschrijft voor de gewone (in real life) workshop van De Schrijfkaravaan mag dit bedrag van de inschrijvingsprijs aftrekken.

Passen de data die nu gepland zijn je niet? Wil je graag geïnformeerd worden over nieuwe data en workshops. Vul dan onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.

Formulier: Ja, breng mij op de hoogte van de online workshops.